top of page
 • Είναι πράγματι δωρεάν αυτή η υπηρεσία; Μήπως υπάρχουν "ψιλά γράμματα";"
  Κι όμως η υπηρεσία είναι 100% δωρεάν και δεν υπάρχουν "ψιλά γράμματα". Όλο αυτό το εγχείρημα το ξεκινήσαμε με δικά μας έξοδα και έτσι σκοπεύουμε να το διατηρήσουμε, διότι είναι μια κοινωνική προσφορά προς τους ιδιοκτήτες των ποδηλάτων.
 • Μπορώ να κάνω αναζήτηση αριθμού πλαισίου χωρίς να είμαι μέλος;
  Φυσικά! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ή περισσότερες αναζητήσεις οποιουδήποτε αριθμού πλαισίου, χωρίς να είστε μέλος, από εδώ. Παρ' όλ' αυτά σας προτείνουμε να γίνετε μέλος για να εποφεληθείτε από τη δωρεάν και πλήρη υπηρεσία που παρέχουμε, ώστε το νέο ή μεταχειρισμένο ποδήλατο σας να είναι καταχωρημένο με τα δικά σας προσωπικά στοιχεία. Έτσι λαμβάνετε μέτρα κατά τις κλοπής του καθώς και της μεταπώλησής του σε τρίτους.
 • Τι διαχωρίζει έναν απλό χρήστη από ένα μέλος;
  Η διαφοροποίηση είναι αρκετά μεγάλη. Ένας απλός χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας, να επικοινωνήσει μαζί μας και να αναζητήσει οποιονδήποτε αριθμό πλαισίου θέλει να αγοράσει. Τα μέλη απολαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη της δωρεάν υπηρεσίας που παρέχουμε, καθότι έχουν στη διάθεσή τους ένα σημαντικό επίπεδο ασφαλείας για το ποδήλατο τους μιας και ο αριθμός πλαισίου θα είναι πλέον συνδεδεμένος με τα στοιχεία που έχουν δηλώσει. Εάν δεν είστε ακόμα μέλος μπορείτε να εγγραφτείτε εδώ.
 • Τι γίνεται με τα προσωπικά μου στοιχεία;
  Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων, ώστε να διαφυλάξουμε την ψηφιακή καθώς και την πραγματική σας ταυτότητα από κακόβουλες πράξεις τρίτων. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία σας για κανέναν απολύτως λόγο δε παρέχονται σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό. Βάσει της Ευρωπαϊκής οδηγίας (GDPR) προστασίας προσωπικών δεδομένων, είστε ευπρόσδεκτοι να μας ζητήσετε, είτε μέσω της σελίδας μας "Επικοινωνία" είτε μέσω email στη διεύθυνση "checkabike@gmail.com", να σας γνωστοποιήσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει για εσάς καθώς επίσης μπορείτε να αιτηθείτε, με τον ίδιο τρόπο, τη διαγραφή των στοιχείων σας, γνωρίζοντας όμως ότι αυτό θα έχει ως αντίκτυπο τη μείωση της λειτουργικότητας της δωρεάν υπηρεσίας που σας παρέχουμε. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους & προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική προστασίας απορρήτου της ιστοσελίδας μας.
 • Τι πρέπει να προσέξω κατά την καταχώριση του ποδηλάτου μου;
  Κατά την Καταχώρηση/Εγγραφή του ποδηλάτου σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα πεδία του Email και του Τηλεφώνου καθώς επίσης και τον Αριθμό Πλαισίου του ποδηλάτου σας, μιας και είναι υποχρεωτικά πεδία. Πιο συγκεκριμένα: 1. Το Email πρέπει να έχει την κλασική μορφή μιας διεύθυνσης Email, για παράδειγμα (username@gmail.com). 2. Σχετικά με τον αριθμό του τηλεφώνου σας, καλό είναι να καταχωρήσετε το νούμερο, ώστε σε περίπτωση που βρεθεί το ποδήλατό σας να έχουμε κι έναν ακόμα τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. 3. Ο Αριθμός Πλαισίου του ποδηλάτου σας είναι το σημαντικότερο από όλα τα άλλα πεδία μιας και η υπηρεσία μας βασίζεται κατά κόρον στον κωδικό αυτό. Προσέξτε ότι ο κωδικός είναι case sensitive (κεφαλαία ή μικρά γράμματα) και ως αποτέλεσμα κατά την όποια αναζήτησή του από τη βάση μας, μέσω της σελίδας "Έλεγχος", ο αριθμός πλαισίου μπορεί να μην εμφανίζεται, εάν έχει καταχωρηθεί με κεφαλαία αλλά στην αναζήτηση τον έχετε συμπληρώσει με μικρά γράμματα. Προσοχή: Κατά την εγγραφή του ποδηλάτου σας, σημειώστε ότι εάν επιλέξετε να μεταφορτώσετε μια εικόνα, ο χρόνος υποβολής θα είναι μεγαλύτερος από τον κανονικό, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης σας.
 • Πως ενημερώνω τα προσωπικά μου στοιχεία ή και τα στοιχεία του ποδηλάτου μου;
  Ενημέρωση Προσωπικών Στοιχείων: Για την ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων θα πρέπει να κάνετε Login στον λογαριασμό σας και έπειτα να πλοηγηθείτε στη σελίδα "My Account" του μενού των μελών, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε, όποιο πεδίο θέλετε (εκτός του email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε). Προσοχή: Τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί από εσάς στη σελίδα "My Account" είναι αυτά που θα χρησιμοποιηθούν για την εύρεση του ποδηλάτου σας σε περίπτωση κλοπής του. Ενημέρωση Στοιχείων Ποδηλάτου: Για την ενημέρωση των στοιχείων του ποδηλάτου σας, θα πρέπει να κάνετε Login στον λογαριασμό σας και έπειτα να πλοηγηθείτε στη σελίδα "Update Bicycle Info" του μενού των μελών, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε για αλλαγή, όποιο πεδίο θέλετε από τα διαθέσιμα. Επίσης, στην προαναφερθείσα σελίδα των μελών "Update Bicycle Info", μπορείτε να εγγράψτε και νέο ποδήλατο (στο τέλος της σελίδας), το οποίο θα φέρει τα στοιχεία σας.
 • Πως δηλώνω την κλοπή του ποδηλάτου μου;
  Ενημέρωση Κατάστασης Ποδηλάτου σε ΚΛΕΜΜΕΝΟ: Για την ενημέρωση τις κατάστασης του ποδηλάτου σας σε ΚΛΕΜΜΕΝΟ θα πρέπει να κάνετε Login στον λογαριασμό σας και έπειτα να πλοηγηθείτε στη σελίδα "Report Stolen Bicycle" του μενού των μελών, όπου εκεί μπορείτε να το αναφέρετε. Παρακαλούμε, όπως καταγράψετε στο πεδίο του ελεύθερου κειμένου, όσες περισσότερες πληροφορίες διαθέτετε, όπως: ημερομηνία, ώρα, μέρος, συμβάν.
bottom of page